top of page

Catering

Poskrbimo za celovito ponudbo na našem prostoru ali kje drugje na terenu

Klasični piknik

Klasični piknik je pogostitev z osnovno hrano in pijačo na našem piknik prostoru ali pred vašo hišo. Na drugi lokaciji lahko postavimo terensko kuhinjo in tako pečemo in kuhamo v živo (showcook). S seboj pripeljemo tudi tople posode (beinmarie), tako hrana ostane topla dlje časa.

Poroka

Na našem piknik prostoru se lahko tudi poročite! Prav tako je možen civilni obred na sami lokaciji pod pravljičnim paviljonom ob ribniku. Pogostitev poroka pri nas je možna za do 80 svatov, imamo pa za poroko posebne okrogle mize in stole s prevlekami. Več si lahko ogledate v galeriji slik.

Seveda lahko opravimo pogostitev na terenu npr. po cerkvenem obredu pred cerkvijo, ali po civilnem obredu na gradu. Lahko pri vas doma pred samo poroko, lahko pa tudi organiziramo celotno poroko na drugi lokaciji.

Poslovni dogodek

Imate podjetje in bi svoje zaposlene radi nagradili z zabavo? Najbolšo zabavo z družabnimi igrami in obilo dobre volje? Naš piknik prostor ima kapacitete za do 200 oseb, lahko se pa postavi tudi šotor z dimenzijami do max 30m x 15m in s tem zagotovite večjo kapaciteto.. Zaupalo nam je že ogromno podjetij, naj bo med njimi tudi vaše.

Pridemo tudi v vaše podjetje, kjer s skupnimi močmi organiziramo nepozabno zabavo.

Premium piknik

Želite svojim gostom postreči samo najboljše? Najboljše meso in ob njem pa najboljša vina? Seveda se lahko dogovorimo za premium izvedbo piknika, ki bo za vedno ostala v vašem spominu za vedno, vaši gostje bodo pa ostali odprtih ust. 

Lahko sami ujamete postrv iz našega ribnika, ki je gojena samo z mrčesom in kruhom, mi pa vam jo nato spečemo ter postrežemo. Pri nas je meja le nemogoče.

...in še več

Dejansko smo v teh 25ih letih priredili že toliko različnih dogodkov, obdelali že več kot 350 lokacij in bili prisotni pri mnogih eventih. Za vsako informacijo smo vam na voljo vsak dan: 041/211-975 ali ziga@bbb-catering.si

mesni%20narezek_edited.jpg
bottom of page